Frukostseminarium med Hantera Agera och Journalistförbundet

Hot, hat och trakasserier påverkar oss både på kort och lång sikt. Inom journalistiken, där jag varit verksam som frilansare under drygt 14 år, riskerar det att få inflytande över det dagliga arbetet. Alltså hur rapporteringen utformas. Utan en oberoende journalistik får vi heller ingen oberoende information.

Men det finns motmedel. Ett är att undersöka hur vi påverkas för att veta var vi ska sätta in resurserna för att mota tillbaka effekterna av denna yttre negativa påverkan. Om det ska vi prata och diskutera den 22 september, på ett frukostseminarium tillsammans med Journalistförbundet.

Seminariet riktar sig till yrkesverksamma journalister och redaktionella medarbetare. Att delta är gratis, men föranmälan krävs via denna länk: https://www.hantera-agera.se/frukostseminarier/

Väl mött!

/Johannes

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *