Frukostseminarier i september

Vi startar hösten med fem frukostseminarier. Två av dem, den 1-2 september, är vigda för biblioteksanställda, och har i skrivande stund ett 20-tal platser kvar totalt. Den 8 september bjuder vi in politiker och företrädare för politiska organisationer för att prata om hat och motmedel för förtroendevalda.

Den 15 september bjuder vi in företrädare för HR-avdelningar för att prata om vilken roll HR kan ha när det gäller trygghetsskapande insatser i en organisation. Vi menar att den rollen kanske behöver bli större än vad den traditionellt varit.

Den 22 september bjuder vi in journalister för att prata om påverkan. Hur bibehåller vi den redaktionella integriteten och vågar prata om ämnen som upprör så till den grad att det leder till hot, hat och trakasserier?

Läs mer om seminarierna här.

/Johannes

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *