Tack för i vår!

Det har varit en speciell vår på många sätt. Ut ett verksamhetsmässigt perspektiv har det varit utmanande och stundtals väldigt påfrestande att se stora delar av det planerade arbetet ställas in. Men vi kom igen på slutet. Juni fram till midsommar har varit en hektisk månad.

Jag tror att vi tillsammans med många andra har börjat hitta nya sätt att jobba med utbildning och insatser för organisation och handledning.

Nu pustar vi ut och laddar om. Vi är tillbaka i höst. Håll utkik efter nya datum för öppna utbildningar som kommer upp på sajten nästa vecka. Vi följer såklart myndigheternas råd vad gäller resor och folksamlingar, men som det ser ut just nu så hoppas vi kunna börja komma ut till er och jobba direkt på plats igen. De personliga mötena är trots allt att föredra framför de digitala. Men det kanske är en vanesak?

Trevlig midsommar!

/Johannes

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *